Besplatna dostava za sve porudžbine!

PRE-ORDER procedura

Šta pre-ordering znači?

Pristupiti ranije komadima iz predstojeće sezone i osigurati sebi must-have predmete o kojima će svi pričati. Pre-ordering ti omogućava da osiguraš svoje komade pre nego što postanu dostupni za kupovinu. Na taj način ćeš izbeći najtragičniju priču u modi: priča o haljini koja se rasprodala pre nego što si je ti kupila.

Kako pre-order funkcioniše?

Potraži stavke koje su označene “PRE-ORDER” i jednostavno dodaj proizvod koji se tebi dopada u Moju korpu i idi na Poruči kao i obično.

Kako mogu platiti pre-order?

Kada završiš porudžbinu, možeš birati između sledećih opcija za plaćanje: potpuno plaćanje odmah putem tvoje kreditne kartice ili plaćanje pouzećem kada kurir dostavi porudžbinu na tvoju adresu.

Kada mogu da očekujem pre-order?

Šaljemo ti FW2020 komade čim postanu dostupni. Dostava na tvoju adresu je predviđena do 15og septembra. Čim se porudžbina pošalje, primićeš email sa podacima za praćenje. Imaj na umu da, kada porudžbina sadrži pre-order komad, ona neće biti isporučena sve dok on ne bude dostupan. Ako želiš da ti što pre stigne neki aktuelni artikl, predlažemo ti da napraviš zasebne porudžbine.

Zašto moram odabrati opciju slanja za pre-order?

Kada tvoj pre-order komad bude spreman za dostavu, mi šaljemo putem isporuke koju si izabrala prilikom kupovine. Takođe, poslaćemo ti email nakon što porudžbina krene, tako da ćeš je lako pratiti i znati kada možeš da je očekuješ.

Da li mogu da izmenim ili otkažem pre-order?

Kada izvršiš pre-order kupovinu, ne možeš je menjati. Predlažemo ti da u tom slučaju kontaktiraš našu Korisničku podršku i otkažeš porudžbinu. Nakon otkazivanja, možeš napraviti novu pre-order.

Ako se predomisliš i odlučiš da otkažeš pre-order, obrati se našem timu u Korisničkoj podršci i oni će otkazati tvoju pre-order. Zahtev za otkazivanje šalješ na email orders@modamarket.rs. Imaj na umu da, nakon što primiš potvrdu na email da je tvoja porudžbina poslata, više je ne možeš otkazati. 

Da li se pre-order predmeti mogu vraćati?

Ako nisi zadovoljna kupovinom, pre-order komad možeš vratiti ili zameniti u roku od 7 dana od prijema, uz potpuni povraćaj novca ako si ispunila sve uslove. Jednostavno popuni obrazac koji smo priložili u tvojoj kutiji i zajedno sa artiklom (artiklima) koje želiš da zameniš, pošalji nam u orginalnom pakovanju. Za detaljnija uputstva u vezi sa povratima/zamenama, pogledaj sekciju Korisnički servis na našem vebsajtu.