Besplatna isporuka za porudžbine iznad 7000 rsd u Srbiji! !

Politika povraćaja novca

     Uslovi povraćaja

Shvatamo, ponekad vam nešto jednostavno ne odgovara i želite svoj novac nazad. Ne brinite, sve dok je artikal još u originalnom stanju, prihvatamo povraćaj u roku od 7 dana od potvrde.

* Imajte na umu da troškovi slanja neće biti vraćeni u slučaju povraćaja.

  • Svi predmeti se moraju vratiti u svom izvornom stanju, bez da su bili nošeni, oprani ili prepravljani i da još uvek imaju zakačene etikete.
  • Roba se mora vratiti u jednom paketu.

 U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, “Moda Market” d.o.o. Beograd je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Koraci za uspešan povraćaj:

 KORAK 1

Koristeći obrazac za povraćaj koji možete pronaći u vašem paket, navedite koji artikl želite da vratite. Obrazac stavite sa artiklima koje želite da vratite u originalnom pakovanju. Obrasci MORAJU biti popunjeni sa svim traženim informacijama i poslati nazad sa vašim artiklima ili u suprotnom nećete ispuniti uslove za povraćaj novca.

* Ako ste izgubili obrazac, preuzmite ga ponovo OVDE.

 KORAK 2

Obratite se svojoj kurirskoj službi i pošaljite nam paket na dole navedenu adresu.

Moda Market

Puskinova 15

11030, Belgrade, Serbia

* Želimo napomenuti da troškove slanja za zamenu mora snositi kupac.

 KORAK 3

Nakon što primimo paket, poslaćemo vam email. Svi odobreni povraćaji će biti vraćeni u najkraćem mogućem roku u valuti i načinu plaćanja koji su korišćeni za originalnu kupovinu.

* Imajte na umu da povraćaj novca može potrajati i do 7 radnih dana, u zavisnosti od banke.

* Toplo vam preporučujemo da zadržite dokaz o poštarini. Ako je paket iz nekog razloga izgubljen, nećemo ga moći pratiti ako nemate potvrdu kao dokaz.