Besplatna isporuka za porudžbine iznad 7000 rsd u Srbiji! !

Politika isporuka

     VREME ZA OBRADU

Okvirni rok isporuke je 3-12 radnih dana, u zavisnosti od toga u koju zemlju se šalje. Rok počinje od trenutka kad Moda Market primi uplatu na tekući račun ili kada autorizacija kreditnih kartica bude odobrena. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči primaocu na adresi navedenoj pri kupovini. 

Proizvodi se šalju kurirskom službom City Express.

Besplatna isporuka za sve porudžbine na teritoriji Srbije.

Porudžbine za sve ostale zemlje je 25 EUR. Nakon slanja pošiljke, kupac prima e-mail sa kodom porudžbine na osnovu kog može pratiti status. 

Trudimo se da na vreme dostavimo sve porudžbine. Međutim, imajte na umu da nam je dostavljeno samo procenjeno vreme isporuke od naše kurirske službe. U retkim prilikama ovi paketi mogu stići van predviđenog vremenskog okvira.

     DOSTAVA

Odmah po isporuci pošiljke, kupac je dužan da pažljivo proveri:

- Da li je ambalaža oštećena 
- Da li broj pošiljke na paketu odgovara broju navedenom u dokumentaciji.

Kupac mora odmah obavestiti kurira ako postoji bilo kakva šteta na pakovanju ili na proizvodu.U slučaju oštećene pošiljke kupac mora kontaktirati Prodavca i dati pojedinosti. U slučaju lošeg kvaliteta ili oštećenog proizvoda klijent ima pravo na hitan povrat novca po prijemu fotografije koje prikazuje oštećeni proizvod na mail Prodavca.

     OBAVEZE I TAKSE

Imajte na umu da svi međunarodni paketi mogu imati dodatne obaveze i takse. Granice za bescarinske pakete utvrđuju vaše lokalne carinske vlasti. 

Molimo vas da potražite dodatne informacije na vebsajtu vaše lokalne carine.