Besplatna isporuka za porudžbine iznad 7000 rsd u Srbiji! !

O nama

KO SMO MI

MODA MARKET je novi online dom za modne dizajnere sa Balkana čije kreacije čekaju svoju šansu da se nađu u ormarima naših kupaca. Prvi smo e-commerce sajt na Balkanu čiji je osnovni fokus otkrivanje novih brendova i njihovo uvođenje na modno tržište.

Naš tim veruje da je znanje moć, zato neprekidno radimo na inovacijama kako bi korisničko iskustvo učinili još boljim i lakšim. Sa jednostavnom navigacijom na sajtu, brzom i pouzdanom isporukom i izuzetnom korisničkom podrškom, želimo da naši kupci budu zadovoljni i da nam se uvek rado vraćaju

Fun fact: Balkan je prepun talentovanih dizajnera koji još uvek nisu dovoljno vidljivi na digitalu! Naša namera je da to promenimo.

NAŠA MISIJA je da upoznamo kupce sa dizajnerima sa već izgrađenom reputacijom i sa onima koji tek započinju svoju karijeru. Želimo da ih dodatno popularizujemo i da im pomognemo da izgrade svoju lojalnu bazu klijenata. Čvrsto verujemo u svaki brend koji imamo na sajtu, i zbog toga su naši dizajneri srce i duša kompanije Moda Market!

NAŠ CILJ je da budemo omiljena destinacija ženama sa stilom i istančanim ukusom. Žene koje se ne plaše da probaju nešto novo i kojima izazovno zvuči kombinovanje luksuznih dizajnerskih stvari sa onim novim i, još uvek, neotkrivenim.

MODA MARKET BRENDOVI

Naš izbor brendova je ono na šta smo najvise ponosni! Ono što svi naši brendovi imaju zajedničko jeste ljubav i strast prema modi i velika posvećenost i disciplina prema radu, gde je kvalitet uvek na prvom mestu.

Moda Market nikada ne prestaje sa potragom za novim talentima. Volimo što imamo tu moć i mogućnost da povežemo naše kupce sa takvim brendovima, ali i da dizajnerima damo prostor da pokažu svoj talenat.